fbpx

Volledig aanpasbaar

voor unieke mensen

9si aanpasbaar matras

Volledig aanpasbaar

 

Wist u dat elke matras van ons uniek is? De matras wordt aangepast aan uw lichaamsbouw en slaaphouding, Het matras is opgebouwd uit verschillende segmenten. Daardoor is elk onderdeel voor- en achteraf aan te passen. Mocht u dus niet helemaal tevreden zijn over een bepaald deel van het matras, kunnen wij voor u dat onderdeel makkelijk en snel vervangen!

Zo heeft u jarenlang plezier van uw matras en groeit het matras mee met uw wensen.

Bovenlaag

 

 

Met de aanpasbare bovenlaag kunnen wij voor diverse aspecten aanpassen. Zo kunnen wij de matras hard of zachter maken. Maar zo kan er ook andere aanpassingen gedaan worden. Heeft u het snel koud? Dan voeren wij de matras uit met materialen die warmer zijn en de warmte beter vasthouden. Zo creëren wij een perfecte matras voor u. Doordat dit ook achteraf te veranderen is kunt u ook na een paar jaar het comfort van u matras veranderen.

.

aanpasbare topper

losse elementen

Speciale wensen

 

 

Heeft u nog meer behoefte aan specifieke aanpassingen dan kunnen wij in hetzelfde matras ook de comfortzone ’s zoals schouder en heupzone aanpassen.

Heeft u vaak last van een slapende arm dan kunnen wij het schoudergedeelte met druk loze materialen uitvoeren zodat de doorbloeding van u arm en lichaam niet afgekneld wordt.

Heeft u moeite met in en uit bed komen? Dan passen wij het matras zo aan dat het makkelijker wordt om uit bed te komen.

 

Wilt u ook een matras op maat?

maak dan een afspraak met een van onze adviseurs

Vul u gegevens in en van onze adviseurs neemt contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Uw bericht


Wat onze klanten van ons vinden

Onderzoek en R&D

Met kennisinstituten in binnen- en buitenland onderzoeken en ontwikkelen wij al onze huidige producten. Wij zijn constant opzoek naar nieuwe hightech oplossingen die ondersteuning kunnen verbeteren en die de nachtrust kunnen verbeteren. Dit alles om u een optimale nachtrust te kunnen bieden.

Enkele partners van onze zijn: