fbpx

Over ons

van Cadsand

van Cadsand

Onze filosofie

Ambacht

 

van Cadsand vervaardigt matrassen en boxsprings van de hoogste kwaliteit. Wij worden gedreven door passie en kennis om u een optimale nachtrust te geven. Wij ontwikkelen, produceren en leveren handgemaakte bedden met de nieuwste baanbrekende technologieën. Voor maximaal comfort, optimale ondersteuning en perfecte nachtrust.

Kennis

 

 


Door onze jarenlange expertise en persoonlijke betrokkenheid zorgen wij ervoor dat ons comfort en kwaliteit altijd voorop wordt gezet. Onze bedden zorgen voor een excellent alternatief voor mensen die opzoek zijn naar optimaal slaapcomfort.

Lekker en goed slapen

 

Techniek

 

 


Unieke hightech oplossingen zorgen voor kennis en oplossingen voor een perfecte nachtrust. Alles in combinatie met een ruime keuze aan stijlvolle en elegante materialen.

Paul van Cadsand

Oprichter van van Cadsand bedden en bedenker van SleepRadar

Paul van Cadsand oprichter van van Cadsand beds en Sleepradar

Paul van Cadsand

Oprichter

Al ruim twintig jaar werk ik in de meubelbranche en zo ontstond mijn verwondering: alles om ons heen wordt slimmer, behalve ons bed! Daarom heb ik samen met enkele hoge scholen en universiteiten in Nederland en België de Sleepradar ontwikkeld.
De innovatieve elektronica in de matras helpt – volledig contactloos – met het analyseren en optimaliseren van uw slaap. Gedurende de nacht wordt uw hartslag, slaapfases, ademhaling en beweging gemeten. Hoe deze gegevens u kunnen helpen, leest u elders op deze site.
Maar de ontwikkelingen staan niet stil – zeker niet bij de Sleepradar! De toekomstige toepassingen zijn eindeloos. Op dit moment word het systeem getest als observatie op afstand. Of het nou gaat om hulpbehoevenden in verpleegtehuizen of het monitoren van uw baby. Deze mogelijkheden worden thans, in samenwerking met de universiteiten in België, onderzocht en uitgetest.
Maar ook voor topsporters liggen er tal van kansen. Want een optimale nachtrust is essentieel voor het presteren op topniveau. Hiervoor is er eveneens een onderzoek opgestart. Zo helpt Sleepradar vele doelgroepen de nachtrust te verbeteren en de slaap te verbeteren. Het resultaat? Fitter, vitaler en energieker de dag door!

Wat onze klanten van ons vinden

Onderzoek en R&D

Met kennisinstituten in binnen- en buitenland onderzoeken en ontwikkelen wij al onze huidige producten. Wij zijn constant opzoek naar nieuwe hightech oplossingen die ondersteuning kunnen verbeteren en die de nachtrust kunnen verbeteren. Dit alles om u een optimale nachtrust te kunnen bieden.

Enkele partners van onze zijn: