fbpx

Alles over

SleepRadar

Over Sleepradar

De SleepRadar is een sensor die onzichtbaar en 100% contactloos metingen verricht terwijl u slaapt. Zo krijgt u inzicht in uw slaapritme, ademhaling, hartslag en beweging.

Slaapanalyse

De kwaliteit van uw slaap bepaalt hoe fit u wakker wordt. Maar valt u wel makkelijk in slaap?

Bedbediening

Met de app op uw tablet, Apple Watch of smartphone kunt u eenvoudig uw bed in de optimale stand brengen: om nog even te lezen, televisie te kijken of ontspanningsoefeningen te doen voor het slapengaan.

De App

Alles vanuit één app, daarin onderscheidt Sleeprader zich. Op uw smartphone, tablet of Apple Watch – de app wordt door alle besturingssystemen ondersteund. Daardoor heeft u geen extra apparaten nodig om alles in te stellen of de analyse van de data uit te lezen. Wel zo praktisch!

De mogelijkheden van SleepRadar

Na het analyseren van deze gegevens, volgen concrete tips. Bijvoorbeeld over het aanpassen van de bovenlaag van de matras. Of over uw leefwijze of slaapritueel. U krijg een helder beeld van uw behoeftepatroon, zodat u negatieve slaapgewoonten kunt doorbreken. Het resultaat: een optimaal slaaprendement en meer energie overdag

Wekker

De wekkerfunctie op uw Sleepradar kunt u koppelen aan de verlichting van Philips Hue. De verlichting verandert geleidelijk: in rood/geel licht dat langzaamaan wordt gedoofd zodat u natuurlijker inslaapt. Deze kleuren simuleren de zonsondergang

Beter slapen door SleepRadar

Hartritmemonitoring

Pas als uw lichaam ’s nachts goed tot rust komt, voelt u zich overdag in topconditie. Tijdens de slaap treden allerlei veranderingen op in het lichaam. Uw spieren ontspannen zich en de hersengolven vertragen. Net als uw hartslag en ademhaling. Daarom meet de Sleepradar gedurende de nacht uw hartritme.

Want een verhoogde hartslag kan diverse oorzaken hebben: misschien kunt u slecht tegen drank of koffie voor het slapengaan. Heeft u last van spanning of is er een medische verklaring. Met de analyse van de Sleepradar kunt u de mogelijke oorzaak van uw verhoogde hartslag achterhalen en maatregelen nemen. Zo pakt u de oorzaak van de slechte nachtrust aan en verbetert u uw slaapscore!

Beter slapen met Sleepradar

Slaapanalyse

De kwaliteit van uw slaap bepaalt hoe fit u wakker wordt. Maar valt u wel makkelijk in slaap? Hoe diep is uw nachtrust eigenlijk, belandt u vaak genoeg in uw REM-slaap en wordt u op een prettige tijd wakker? Iedere nacht kan opgedeeld worden in vier of vijf slaapcycli van elk 90 tot 120 minuten. Deze cycli hebben allemaal dezelfde opbouw en bestaan uit de lichte slaap, diepe slaap en droomslaap.

Daarbij is de kwaliteit van de slaap belangrijker dan de hoeveelheid slaap: vooral de diepe slaap en de droomslaap zijn essentieel. Allemaal zaken die de Sleepradar voor u in kaart brengt. En u vervolgens met concrete tips en praktische aanbevelingen helpt om uw slaapscore te verbeteren.

Bed verstellen met SleepRadar

Bedbediening

De Sleepradar detecteert wanneer u in uw bed wilt stappen en brengt uw bed direct in de ideale instappositie. Heel prettig dus voor het in en uit bed stappen. Met de app op uw tablet, Apple Watch of smartphone kunt u eenvoudig uw bed in de optimale stand brengen: om nog even te lezen, televisie te kijken of ontspanningsoefeningen te doen voor het slapengaan.

Deze bedbediening onderscheidt zich door het ontbreken van een aparte afstandsbedieningen. Wel zo praktisch! Verder heeft u ook geen last van draden of snoeren, omdat de Sleepradar zelf volledig geïntegreerd is in uw matras.

Downloads